Bilverkstad i Enköping

I det här inlägget ska jag berätta för er om en bilverkstad i Enköping. Denna verkstad heter CT Bil & Plåt AB och erbjuder bilreparationer och service i absolut toppklass. I alla fall enligt mitt tycke. Egentligen handlar det inte om vad jag tycker, utan det är mer vad jag har upplevt. Jag har nämligen haft flera bilar genom åren som jag lämnat till olika bilverkstäder och det finns ingen verkstad som jag tycker är lika bra som CT Bil o Plåt AB. Därför har jag de senaste åren endast anlitat det här företaget och jag kommer fortsätta med det. Har någon av er läsare också lämnat bilen till CT Bil o Plåt AB? Jag tror inget annat utan att ni håller med mig om att det här är en jättebra bilverkstad i Enköping. En annan sak som både jag och alla andra kunder uppskattar, det är att det är mycket konkurrenskraftiga priser. Givetvis finns det ytterligare en grej gör att man så gärna vill lämna sin bil till den här verkstaden och det är den trevliga och glada personalen. CT Bil o plåt består av ett tajt sammansvetsat gäng bilmekaniker som kan laga alla bilmodeller. Man märker att man har att göra med riktiga proffs, så därför vet man att bilen kommer att få den hjälp som den behöver. Det här är en auktoriserad verkstad vilket innebär att de uppfyller branschens krav med råge. Jag hoppas nu att ni känner att det här inlägget kan vara till hjälp och är det någon fråga som har dykt upp under tiden som ni läste det här inlägget så ska ni bara ta och höra av er till CT Bil o Plåt AB och fråga på! 

  

Du gillar kanske också...