Bra städhjälp i Robertsfors

Hallå alla läsare och så kul att du tar dig tid att läsa här i min blogg. Idag kommer det att handla om hur jag som företagare här i Robertsfors får mycket fin och bra hjälp av ett företag för städningen av mitt kontor. Jag hoppas att du ska finna läsningen användbar för kanske är det så att också du behöver hjälp med något inom städservice? Då tycker jag att du ska kontakta ett företag som heter UmeMix. Här kan du i Robertsfors eller Umeå få hjälp, och det är inte enbart städning utav hem eller företag som de kan hjälpa till med. Måleri, bygg, trädgårdarbete, bilreparation, däckskiften, samtalskontakt med mera, är exempel på sådant de kan hjälpa till med. På deras hemsida finner du mer information. 

 

Jag insåg i våras att jag var i behov av kontorsstädning. Vi har många besökare som kommer hit till kontoret, och i vår produktion stökas det ner en hel del. Vi har öppet året om och vissa väderlekar, då det regnar, snöar eller slaskar, är vi utsatta för nedsmutsning. Jag måste också tänka på att mina kunder ska få en god upplevelse och ett gott första intryck när de kliver in i lokalerna. Tack vare att UmeMix kommer hit en gång i veckan och städar, till en rimlig kostnad, är nu företagets lokaler rena, hälsosamma och dammfria. Oavsett om du som företagare eller privatperson har ett stort eller litet behov av städning, rekommenderar jag dig att anlita UmeMix. De anpassar sin städning efter just ditt behov. Jag tänker på att en bra företagsstädning ger min firma ett så mycket bättre intryck när mina besökare kommer hit, och en bättre arbetsmiljö för mina anställda. Det är väldigt prisvärt att använda sig av dessa tjänster ifrån UmeMix. 

 

Du gillar kanske också...