Lashlift i Eskilstuna

Hej på er och riktigt trevligt att ni kommer in till bloggen även idag. Jag brukar skriva om lite av varje här i bloggen och idag ska jag berätta för er om en riktigt bra skönhetssalong. Jag sökte efter ett ställe som skulle kunna hjälpa mig med lashlift i Eskilstuna, för det är där jag bor. Och jag fann vad jag sökte när jag kom till den här salongen som heter Henrietta Beauty & Wellness. Eftersom jag tycker att den hjälpen som jag har fått där är så bra, så skulle jag vilja rekommendera den här salongen även till er som läser här i bloggen. Här kan man få hjälp med lashlift eller tandblekning och de vänder sig till oss i Strängnäs eller i Eskilstuna. 

 

Lashlift är särskilt bra för mig. Det här är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer de naturliga fransarna. Jag har fått en naturlig böj på mina fransar. Jag har en väldigt känslig hy och har lätt för att få allergiska reaktioner, därför vågar jag mig inte på en fransförlägning. Jag är så glad över att denna teknik finns så att även jag kan få de vackra och till synes långa ögonfransar som jag alltid har önskat mig. Jag går regelbundet till Henrietta Beauty & Wellness för att få den här behandlingen eftersom ögonfransarna har en naturlig utväxt och denna lashlift då försvinner i takt med utväxten. Det är riktigt prisvärt att gå hit vilket är ett plus i kanten, för det innebär ju att de allra flesta har råd att unna sig antingen den här eller någon av alla de andra behandlingar som erbjuds där. Personalen som arbetar på Henrietta Beauty & Wellness är välutbildade med alla nödvändiga utbildningar och betyg, och de använder endast säkra produkter och metoder. Nu förstår ni nog varför jag tycker att det här är så bra?  

Du gillar kanske också...