Ett företag inom bergvärme

God eftermiddag alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen. Jag hoppas att ni alla har det riktigt bra och att ni träffat många trevliga och intressanta människor under dagen. Idag ska jag berätta för er om när jag installerade bergvärme i Borås. Jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag är i behov av att anlita ett företag för bergvärmeinstallation. AB DI Tech är namnet på den här firman som hjälpt mig och som jag tänker berätta om för er idag. Tack vare att de kom hit och installerade denna bergvärme med en komplett installation har jag nu fått det värmesystem som jag länge velat ha. Borrning, grävning och rördragning fixade de på ett och samma företag. Hur smidigt och bra som helst för mig som kund. Det var bra att de tog ett helhetsgrepp på installationen; då slapp jag kontakta flera olika firmor. 

 

Ett par grannar hade anlitat AB DI Tech före mig och var mycket nöjda. Det är nog mycket tack vare mina grannar som även jag anlitade det här företaget. Det kändes tryggt eftersom mina grannar var så nöjda. Jag såg hur bra det blev. De som arbetar på AB DI Tech har mycket erfarenheter och stort yrkeskunnande och deras kompetenser har gjort skillnad både för mig och för mina grannar, och kan göra en skillnad även för dig om du väljer att installera bergvärme i Borås. Garantier lämnas givetvis! Jag har gjort en investering för framtiden och en insats för miljön nu när jag har installerat bergvärme. Det finns bra information på deras hemsida för er som vill veta mer. Tack för ert intresse att läsa om det här! 

Du gillar kanske också...