Massage för dig i Kungälv

Hej på er! Nu är det dags att springa Göteborgsvarvet igen. Jag har tränat i flera månader och jag hoppas förstås att jag ska orka ta mig runt. Det är inte första gången jag springer Göteborgsvarvet, förra året tog jag mig runt och var stolt över mig själv. Det är väl ingen underdrift att säga att jag fick riktigt ont i kroppen efteråt. Varenda muskel var stel och öm, faktiskt har jag aldrig haft sån muskelvärk någonsin tidigare, så jag gick på en massage i Kungälv vilket så klart gjorde nytta och kändes väldigt skönt. Lilla Massagestugan Vedhall heter det företag jag vände mig till för att få massage.

 

Denna behandling med massage var precis vad jag behövde efter denna bedrift jag åstadkommit, i och med att jag lyckats med att springa Göteborgsvarvet. Det som hände var att varenda muskel kändes stel och öm. Till och med så att det var svårt att komma ur sängen morgonen därpå. Det var skönt att få denna massage som mjukade upp både muskler och leder och fick igång blodcirkulationen, så jag hade verkligen nytta av att gå till Lilla Massagestugan Vedhall. Ni som behöver en massage i Kungälv kan vända er till Lilla Massagestugan Vedhall, antingen för en behandlande terapeutisk massage, taktil massage eller svensk klassisk massage. Lena Bengtsson som äger och driver det här företaget har skapat goda förutsättningar så att alla som kommer dit för att få en massage i Kungälv ska bli så nöjda som möjligt med de behandlingar inom massage hon erbjuder. Lena är utbildad massageterapeut och vi är många här i Kungälv med omnejd som haft nytta av att gå till henne för att få massage. 

Du gillar kanske också...