Min nya fasad blev så bra!

Jag välkomnar er in till bloggen och med ett inlägg som ska handla om en byggfirma som erbjuder ett riktigt bra och varierat utbud av tjänster inom fasadrenovering och snickeri bland annat. Det är en underbar solig morgon idag och jag sitter på verandan här vid mitt hus i Norrköping med en kopp rykande varmt kaffe och fick lust att skriva några rader i min blogg till er, bästa läsare, om mitt altanbygge. Vem skulle jag anlita när jag behövde en snickare i Norrköping? Jo, jag anlitade ett företag som heter Vielius, Ramunas. Eftersom min svåger anlitade denna firma för en fasadrenovering förra året, visste jag att företaget är att lita på. Jag kollade även upp några andra företag innan jag bestämde mig. Jag såg då att Vielius, Ramunas hade väldigt konkurrenskraftiga priser. Det visste jag därför att jag begärde en offert både ifrån Vielius, Ramunas, och ifrån andra snickare i Mjölby, Norrköping och Linköping. Det skadar inte att kolla runt lite i närområdet, tänkte jag. Med denna offert så jag visste vad det skulle kosta, vilket var jättebra! Med ROT-avdraget blev det inte alls dyrt. Altanen har blivit så fin. Det är härligt att kunna sitta här ute hela dagarna, speciellt som vi just nu har ett fantastiskt väder med sol och värme dag efter dag. Att bygga en altan, det är något jag tycker ni ska fundera på, verkligen! 

  

Nu vill jag därför rekommendera även er som är i behov av en snickare, eller om ni är i behov av en fasadrenovering att höra av er dit. Jobbet här hemma utfördes proffsigt och fackmannamässigt. De jobbade effektivt så bygget gick snabbt. Besök gärna deras hemsida eller ring till dem för mer information. Ha det nu så bra mina läsare och på återseende här i bloggen! 

Du gillar kanske också...